DCSIMG
headnl

  scrap_alpecin

  DSMTV Talk: Team Giant-Alpecin - powered by DSM

  Dankzij DSM's innovatieve producten is Team Giant-Alpecin beter gevoed en beter beschermd. Bekijk de DSMTV Talk met Manageing Board lid Dimitri de Vreeze om meer te weten te komen over de samenwerking en onze producten.

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 
  thum

  DSM en Giant-Alpecin - Een perfecte match

  Culturelle® Health and Wellness probiotica voor meer weerstand, ’s werelds beste hersteldrankje PeptoPro® en revolutionaire wielerbroeken met Dyneema® inside: het zijn de eerste resultaten van DSM’s innovatiepartnership met topwielerploeg Team Giant-Alpecin.

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 
  THUMB-2

  Een innovatief kwartet

  De renners van Giant-Alpecin verschenen tijdens de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht in spiksplinternieuwe wielerbroeken met Dyneema® erin verwerkt. Lees over een innovatief viermanschap en waarom er niets gaat boven comfort.

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 | 2reacties ›
  thumb-3

  Giant-Alpecin, Trees for All en DSM samen ‘en route’ naar Parijs

  Drie organisaties die werk maken van een duurzamere wereld. Team Giant-Alpecin rijdt een klimaatneutrale Tour de France, Trees for All voert campagne en DSM ondersteunt de acties van harte. 
   

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 
  IMG_3706

  ‘Het Tour-virus heeft me te pakken'

  CONNECT belde met Sander Herberichs toen hij op 4 juli in Utrecht als prijswinnaar  naar de eerste tijdrit-etappe van de Tour de France zat te kijken. Geen beroepsfotograaf, wel mountainbiker en apetrots op de winnende foto die hem deze buitenkans bezorgde. 

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 
  new-thumb

  VeloX V: op weg naar nieuw wereldsprintrecord?

  Gaat de nieuwe VeloX V - nu met Dyneema® aan de binnenkant en in de ‘neus’ - op de vlakte van het Amerikaanse Battle Mountain in Nevada (USA) een nieuw snelheidsrecord vestigen?

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 
  art62

  Vitality Fan Day en Fan Tour: daar wil je bij zijn!

  Wereldwijd worden voor DSM’ers diverse gezondheids- en sportevenementen georganiseerd, waar renners van Team Giant-Alpecin nauw bij betrokken zijn. De eerste aflevering was in mei in het Amerikaanse Berkeley bij DSM Biomedical. De tweede Vitality Fan Day gaat plaatsvinden op vrijdag 25 september in Sittard. Optioneel onderdeel: een unieke Fan Tour met toppers van Giant-Alpecin. Er zijn heel veel gezonde redenen om je snel in te schrijven! 

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 
  thumb-7

  DSM’ers bedwingen Alpe d’Huez: tienduizenden euro’s bij elkaar gefietst

  Alpe d’HuZes is een bijzonder initiatief in Nederland om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Begin vorige maand togen diverse DSM’ers richting Frankrijk om de top van de beroemde Alpe d’Huez maximaal zes keer te bedwingen. Stuk voor stuk sportieve helden die tot op het tandvlees gingen. Ze fietsten tienduizenden euro’s bij elkaar.

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015 | 1reactie ›
  DSM_Roosenboom4959

  Meld je aan voor de ODS Classic

  Het wordt alweer de 23e ODS Classic die dit jaar gereden zal worden op 29 augustus. Een Limburgse klassieker waarvoor het startschot op een nieuwe locatie zal plaatsvinden, nl. bij de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. ODS-manager Kirsten Offermanns: ‘Nieuw dit jaar is dat je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden – 70, 100 of 130 kilometer - dus zowel debutanten als de meer ervaren fietsers komen hier aan hun trekken. Voor mensen die van ver komen zullen er diverse overnachtingsmogelijkheden worden geboden.’

  Lees heel het artikel ›
  6 juli 2015