This site uses cookies to store information on your computer. Learn more x

DSM in Nederland

DSM Biomedical

Dankzij de innovaties van DSM Biomedical kunnen zorgaanbieders het hoofd bieden aan problemen als gevolg van een van de grootste uitdagingen waarmee de wereld geconfronteerd wordt: onze vergrijzende bevolking. De gemiddelde levensverwachting stijgt over de hele wereld als gevolg van betere gezondheidszorg en een hogere levensstandaard. De toename van ouderdomsziekten vormt een zware belasting voor onze zorgstelsels.

DSM draagt bij aan 'lastenverlichting' door de inzet van revolutionaire technieken op het gebied van implantaten, coatings voor medische hulpmiddelen en gecontroleerde medicijnafgifte. Deze doorbraken verbeteren de effectiviteit van gewrichtsimplantaten. Dat betekent veiligere, meer kosteneffectieve en minder pijnlijke operaties, en leidt tot een doeltreffende, gerichte ziektebehandeling.

In 2004 brachten we ons eerste biomedische product op de markt: een hechting met de Dyneema Purity®-vezel. Sindsdien hebben we in rap tempo een leidende positie op deze markt verworven.

DSM is het enige bedrijf met een breed productaanbod dat zich richt op alle toepassingsgebieden van biomedische materialen. Of het nu gaat om cardiovasculaire, vasculaire, orthopedische, oogheelkundige, urologische of neurologische toepassingen: DSM levert standaard en op maat gemaakte biomedische materialen en coatings voor de vervaardiging van medische hulpmiddelen, evenals speciale systemen voor medicijntoediening.

Links & Downloads