This site uses cookies to store information on your computer. Learn more x

DSM in Paint & Coatings

Branches waar poedercoating met Uralac® Ultra een concurrerend voordeel levert voor coaters, OEM's en ontwerpers

Uralac® Ultra poedercoatings voor keukenmeubilair

Keukenmeubilair

De keuken in huis wordt het meest intensief gebruikt als werk- en leefruimte. Vaak is de inrichting van de keuken ook de duurste investering in het huis. Dit betekent dat keukenmeubilair moet voldoen aan hoge verwachtingen qua uitstraling, prestaties en duurzaamheid. Uralac® Ultra biedt u hiervoor het allerbeste op een mooie, duurzame en rendabele wijze. De technologie levert zelfs een langdurige bescherming tegen "natte warmte" door het koken, tegen vlekken, tegen het morsen van vloeistoffen en tegen krassen. Ook is de naadloze coating uitstekend bestand tegen aantasting door schoonmaakmiddelen. De hoge UV-licht bestendigheid resulteert in blijvende heldere kleuren zonder vervaging.

Uralac® Ultra benefit: Scratch resistance
Uralac® Ultra benefit: Chemical resistance
Uralac® Ultra benefit: Humidity resistance
Uralac® Ultra poedercoatings voor badkamermeubilair

Badkamermeubilair 

Een badkamer stelt meer eisen aan meubels dan elke andere ruimte in het huis. Het vocht beschadigt de meeste materialen waarmee ze in contact komen. Voor het bereiken van optimale hygiëne worden ook nog eens de meest agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. In een dergelijke omgeving wordt de kwaliteit van een meubelstuk bepaalt door de kwaliteit van haar coating. De solide, naadloze coating waar Uralac® Ultra onderdeel van is, sluit de meubels volledig af voor externe invloeden. De resistentie van de coating tegen luchtvochtigheid en chemicaliën zorgt voor een jarenlange levensduur. Duurzaam en kosteneffectief.

Uralac® Ultra benefit: Humidity resistance
Uralac® Ultra benefit: Chemical resistance
Uralac® Ultra benefit: Durable
Uralac® Ultra poedercoatings voor kindermeubilair

Kindermeubilair 

Kindermeubilair moet voldoen aan een aantal criteria. Kleintjes stoppen alles in hun mond, vooral wanneer de tandjes doorkomen. De veiligheid van de coating staat dus voorop. Bovendien moet de coating sterk genoeg zijn om niet te beschadigen tijdens het spelen. Kindermeubels hebben vaak aantrekkelijke en complexe vormen die tot de verbeelding van het kind spreken. Voor Uralac® Ultra is afwerking van elke vorm mogelijk tegen relatief lage kosten. De samenstelling van de oplosmiddelvrije coating is zowel veilig als duurzaam. Bovendien levert het een robuuste bescherming tegen krassen en slijtage. Het biedt ook een perfect gladde en naadloze finish op iedere unieke vorm, bocht of inkeping die een ontwerper zich maar kan bedenken. 

Uralac® Ultra benefit: Design freedom
Uralac® Ultra benefit: Scratch resistance
Uralac® Ultra benefit: Sustainable
Uralac® Ultra poedercoatings voor buitentoepassingen

Buitentoepassingen

Door de mogelijkheid van poedercoaten op lage temperatuur ontstaan er uitstekende mogelijkheden voor houten buitentoepassingen. De solide, naadloze coating van Uralac® Ultra sluit de producten compleet af voor weersinvloeden zoals vocht, regen en zonlicht. Door het poedercoaten bent u nu in staat om tuinmeubelen, gevelbekleding of bijvoorbeeld deuren en kozijnen te produceren met een zeer lange, onderhoudsvrije levensduur.

Uralac® Ultra benefit: UV-light resistance
Uralac® Ultra benefit: Design freedom
Uralac® Ultra benefit: Durable
Uralac® Ultra poedercoatings voor kantoormeubilair

Kantoormeubilair 

Uralac® Ultra is de perfecte en kosteneffectieve afwerking voor kantoormeubilair wat betreft comfort, functionaliteit en duurzaamheid. U kunt kiezen uit diverse glansafwerkingen voor het creëren van optimale werkoppervlakken die niet weerspiegelen. Uw meubilair is resistent voor vlekken, stoten, slijtage en krassen door het intensieve dagelijkse gebruik. De hoge UV-licht bestendigheid garandeert blijvende heldere kleuren zonder vervaging voor de gehele levensduur van het product. Bovendien is volledig oplosmiddelvrij kantoormeubilair tegenwoordig een duidelijk pluspunt in het MVO verslag van uw bedrijf. 

Uralac® Ultra benefit: Abrasion resistance
Uralac® Ultra benefit: Scratch resistance
Uralac® Ultra benefit: Stain resistance