This site uses cookies to store information on your computer. Learn more x

DSM in Nederland

Activiteiten

DSM is actief in wereldwijde markten zoals gezonde voedingsingrediënten en supplementen, persoonlijke verzorging, diervoeding, medische toepassingen, automotive, verf en coatings, de electrische- en electronica industrie, persoonlijke bescherming, hernieuwbare energie en biobased materialen.  

Het Nutrition cluster bestaat uit DSM Food Specialties en DSM Nutritional Products. Deze businessgroepen bedienen met name de voedingsindustrieën voor mens en dier en de cosmetica-industrie. DSM is 's werelds grootste vitamineproducent en heeft leidende posities op de ingrediëntenmarkten voor voeding voor mens en dier, gezondheid en persoonlijke verzorging. Technologie speelt binnen dit cluster een grote rol, met name moderne biotechnologie, procestechnologie en nanotechnologie.

Het Materialen cluster bestaat uit DSM Dyneema, DSM Engineering Plastics en DSM Resins & Functional Materials. Deze businessgroepen leggen zich toe op ontwikkeling en productie van hoogwaardige materialen. Die vinden hun weg naar vele industrieën, variërend van auto- en elektronicaproducenten tot sport en vrije tijd. Vele van onze materialen worden geroemd vanwege hun innovatieve, duurzame karakter.

DSM Advanced Surfaces, DSM Biobased Products & Services en DSM Biomedical zijn groeiplatforms die innovatieve product/marktcombinaties tot ontwikkeling brengen. Voorbeelden zijn anti-reflecterende coatings voor zonnepanelen, de ontwikkeling van duurzame energiebronnen en uiterst geavanceerde materialen voor de medische sector.

Klik hier voor meer informatie