This site uses cookies to store information on your computer. Learn more x

DSM in Nederland

DSM Advanced Surfaces

DSM Advanced Surfaces biedt oplossingen voor de ontwikkeling en toepassing van slimme coatings. Onze huidige Advanced Surfaces zijn nog ontworpen voor glas, we willen ons assortiment uitbreiden met slimme coatings voor kunststoffen en folies.

Door anti reflectie coating laat glas meer licht door in plaats van het te reflecteren. Daarmee verhogen de prestaties van een breed scala aan toepassingen in verschillende sectoren zoals:   

  • de zonne-energie industrie 
  • tuin en landbouw kassen
  • verlichting industrie

DSM heeft de best presterende anti reflectie coating technologie voor zonnepanelen die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Door simpelweg de hoeveelheid zonlicht dat op de panelen weerkaatst te reduceren, zorgt de anti reflectie coating ervoor dat meer zonne-energie wordt opgevangen en elk paneel meer energie kan produceren. Dat is een belangrijk duurzaamheidsvoordeel en een goed voorbeeld hoe DSM haar technologie inzet voor oplossingen tegen klimaatverandering.

DSM onderzoekt tegelijkertijd mogelijkheden in andere gebieden waar onze technologie kan worden toegepast en in een marktbehoefte voorziet. Deze route lopen we niet alleen, we doen dat samen met partners in de industrie en (toekomstige) klanten.

Links & Downloads