This site uses cookies to store information on your computer. Learn more x

DSM in Nederland

Marktomgevingen

De focus op onze expertise in Life Sciences en Materials Sciences is bedoeld om in onvervulde behoeftes als gevolg van trends zoals klimaatverandering en energie, gezondheid en wellness, functionaliteit en prestaties en de opkomende economieën. Wij zijn overtuigd van het aantrekkelijke groeipotentieel.
Drukke straat in Azie; neon verlichting en reclame zijn prominent in beeld

Onze markten

Onze markten in gezondheid, voeding en materialen betreffen voeding en gezondheid voor dieren, de automobiel- en transportsector; de bouw; gewasbescherming; elektronica en telecom; energie, voeding & dranken, meubels, persoonlijke bescherming, productieapparatuur; schepen, medische toepassingen; verpakkingen en grafiek; verf, persoonlijke verzorging; sport; vrije tijd en consumentenproducten; textiel & kleding.

Maatschappelijke trends

Maatschappelijke trends die wereldwijd zichtbaar zijn, zoals bevolkingstoename, de toenemende bestedingsruimte in een aantal landen, druk op natuurlijke hulpbronnen, en uitputting en vervuiling van de aarde zijn uitdagingen die een antwoord nodig hebben. DSM wil hier met zijn innovatieve, duurzame oplossingen op inspelen.

Links & Downloads