Rechtsbijstandverzekering

Het zekere voor het onzekere? Verzeker u voor juridisch advies

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u nu of in de toekomst te maken met een conflict over een (online) aankoop of een kwestie met uw werkgever of met uw buren? Het inschakelen van een advocaat kan al snel financieel zwaar in de papieren lopen. Hoe klein of groot uw conflict is, met de rechtsbijstandsverzekering van dsm-firmenich krijgt u de gewenste juridische hulp. Bij een (mogelijk) conflict krijg u juridisch hulp van een gespecialiseerde jurist. Op deze wijze weet u snel en zeker wat uw rechten en mogelijkheden zijn.

Rechtsbijstandverzekering aanvragen

Heeft u een nieuwe rechtsbijstandverzekering nodig? Bekijk uw premie en start hier uw nieuwe aanvraag.  Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag.

Een wijziging doorgeven 

Meteen een wijziging op een bestaande / lopende verzekering doorgeven? U kunt bij ons veel zaken online doorgeven. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Een schade melden 

Heeft u schade? Meld het meteen! Dat kan online, via e-mail of telefoon. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Documenten

Voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met de polis uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel en niet verzekerd is. Op uw polis staan de voorwaarden die voor u gelden vermeld. Bij het afsluiten van een verzekering krijgt u de polis van ons. Bekijk hier de voorwaarden.