Inboedelverzekering

Alle spullen in en rondom uw woning goed verzekerd

Inboedelverzekering

Zoals u weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Met onze inboedelverzekering zijn al je spullen in en rondom de woning goed verzekerd. Van je telefoon en bank, tot je kleding en sieraden. Ook inboedel die bedoeld is om in de tuin te gebruiken is verzekerd, net als uw fiets en gereedschappen in de schuur of garage. Vrijwel alle plotselinge en onverwachte gebeurtenissen, ook als u deze zelf veroorzaakt, is verzekerd onder de inboedelverzekering van dsm-firmenich. 

Onze inboedelverzekering biedt daarnaast standaard dekking voor cyberincidenten. Onder een cyberincident verstaan we een kwaadaardige handeling of een hack die zich voordoet op uw elektronische apparatuur. De Cyberservice biedt dekking voor onder andere identiteitsdiefstal, dataherstel, vervanging van hardware hulp bij cyber afpersing.

Nieuwe Inboedelverzekering aanvragen

Heeft u een nieuwe inboedelverzekering nodig? Bekijk uw premie en start hier uw nieuwe aanvraag.  Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag.

Een wijziging doorgeven 

Meteen een wijziging op een bestaande / lopende verzekering doorgeven? U kunt bij ons veel zaken online doorgeven. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Een schade melden 

Heeft u schade? Meld het meteen! Dat kan online, via e-mail of telefoon. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Documenten

Voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met de polis uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel en niet verzekerd is. Op uw polis staan de voorwaarden die voor u gelden vermeld. Bij het afsluiten van een verzekering krijgt u de polis van ons. Bekijk hier de voorwaarden.