Kampeerwagenverzekering

Grenzenloos genieten in uw eigen camper én zorgeloos verzekerd

Kampeerwagenverzekering

Een weekendje weg of trekt u liever maanden rond met de kampeerwagen?  Uw kampeerwagen voelt aan als een tweede huis en dat wilt u uiteraard goed verzekeren. De kampeerwagenverzekering van dsm-firmenich biedt hiervoor een prima oplossing. U kunt de verzekering invullen door te kiezen voor de dekking die het beste bij u en uw kampeerwagen past.

De verzekering kent een wereldwijde dekking en u bent doorgaans verzekert voor schade aan de kampeerwagen veroorzaakt door externe factoren zoals brand, storm- en ruitschade, inbraak en diefstal. 

Kampeerwagenverzekering aanvragen

Heeft u een nieuwe kampeerwagenverzekering nodig? Bekijk uw premie en start hier uw nieuwe aanvraag.  Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag.

Een wijziging doorgeven 

Meteen een wijziging op een bestaande / lopende verzekering doorgeven? U kunt bij ons veel zaken online doorgeven. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Een schade melden 

Heeft u schade? Meld het meteen! Dat kan online, via e-mail of telefoon. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Documenten

Voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met de polis uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel en niet verzekerd is. Op uw polis staan de voorwaarden die voor u gelden vermeld. Bij het afsluiten van een verzekering krijgt u de polis van ons. Bekijk hier de voorwaarden.