Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Onbezorgd op vakantie naar uw favoriete bestemming of op bezoek bij familie en vrienden

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Een verzekering voor slechts één vakantie of een weekendje weg? Met een kortlopende reisverzekering verzeker je alleen wat je nodig hebt. De kortlopende reisverzekering biedt diverse pakketten, eventueel aangepast met enkele uitbreidingen. Meereizende kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd.

Het is ook mogelijk een kortlopende annuleringsverzekering bij te sluiten. De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als je reis door een onverwachte gebeurtenis niet door kan gaan. Zoals een ongeluk, ernstige ziekte of overlijden. Ook als je je reis voortijdig moet afbreken vergoedt de annuleringsverzekering de kosten. Je krijgt dan de niet genoten vakantiedagen uitbetaald.

Ga je twee weken of langer per jaar op vakantie? Of ga je regelmatig een weekendje weg? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger.

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering aanvragen

Heeft u een nieuwe kortlopende reis- en annuleringsverzekering nodig? U kunt hiervoor met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag verder.

Een wijziging doorgeven 

Meteen een wijziging op een bestaande / lopende verzekering doorgeven? U kunt bij ons veel zaken online doorgeven. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Een schade melden 

Heeft u schade? Meld het meteen! Dat kan online, via e-mail of telefoon. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Documenten

Voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met de polis uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel en niet verzekerd is. Op uw polis staan de voorwaarden die voor u gelden vermeld. Bij het afsluiten van een verzekering krijgt u de polis van ons. Bekijk hier de voorwaarden.