Oldtimerverzekering

Goed verzekerd op weg met uw klassieke auto

Oldtimerverzekering

Een klassieke auto is doorgaans een bijzondere en speciale bezitting voor u. En je wilt natuurlijk dat je met de oldtimer altijd goed verzekerd op pad kunt gaan.

De oldtimerverzekering van dsm-firmenich stel je zelf samen en je bepaalt dus zelf of je schade aan je oldtimer wel of niet wilt meeverzekeren. De oldtimerverzekering kent drie basisdekkingen. Met de dekking WA ben je verzekerd voor schade die veroorzaakt aan anderen. Met de dekking Beperkt Casco ben je verzekerd voor onder andere ruit- en stormschade, brand en diefstal. Met de dekking Volledig Casco ben je naast de plotselinge gebeurtenissen ook verzekerd wanneer je zelf een aanrijding of ongeval veroorzaakt.

Nieuwe Oldtimerverzekering aanvragen

Heeft u een nieuwe oldtimerverzekering nodig? Bekijk uw premie en start hier uw nieuwe aanvraag.  Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag.

Een wijziging doorgeven 

Meteen een wijziging op een bestaande / lopende verzekering doorgeven? U kunt bij ons veel zaken online doorgeven. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Een schade melden 

Heeft u schade? Meld het meteen! Dat kan online, via e-mail of telefoon. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Documenten

Voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met de polis uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel en niet verzekerd is. Op uw polis staan de voorwaarden die voor u gelden vermeld. Bij het afsluiten van een verzekering krijgt u de polis van ons. Bekijk hier de voorwaarden.