Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Onbezorgd op vakantie naar uw favoriete bestemming of op bezoek bij familie en vrienden

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Ga je langer dan twee weken per jaar op vakantie? Ga je regelmatig een weekendje weg? Of bezoekt u vrienden of familie in het binnen- en buitenland? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. Met de doorlopende reisverzekering van dsm-firmenich bent u standaard verzekerd voor onder andere bagage, medische kosten, repatriëring, automobilistenhulp en wintersport. De doorlopende reisverzekering kent standaard een wereldwijde dekking.

Het is ook mogelijk een annuleringsverzekering bij te sluiten. De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als je reis door een onverwachte gebeurtenis niet door kan gaan. Zoals een ongeluk, ernstige ziekte of overlijden. Ook als je je reis voortijdig moet afbreken vergoedt de annuleringsverzekering de kosten. Je krijgt dan de niet genoten vakantiedagen uitbetaald. 

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering aanvragen

Heeft u een nieuwe doorlopende reis- en annuleringsverzekering nodig? Bekijk uw premie en start hier uw nieuwe aanvraag.  Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag.

Het coronavirus en je schadeverzekering

Het coronavirus zorgt nog steeds voor grote onzekerheid. Op deze pagina geven we u meer informatie over wat de gevolgen van het coronavirus zijn voor uw Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering. Met een Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen onvoorziene gebeurtenissen. Dit zijn specifieke gebeurtenissen, die in de voorwaarden staan beschreven, die u van te voren niet aan had kunnen zien komen. Op 11 maart 2020 is het coronavirus door de WHO aangemerkt als pandemie, wat betekent dat alle landen getroffen zijn of kunnen worden door het coronavirus. Het coronavirus en de gevolgen hiervan, zoals een negatief reisadvies of een inreisverbod, is dan ook geen onvoorziene gebeurtenis meer. Daarom is hier geen dekking voor.

Een wijziging doorgeven 

Meteen een wijziging op een bestaande / lopende verzekering doorgeven? U kunt bij ons veel zaken online doorgeven. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Een schade melden 

Heeft u schade? Meld het meteen! Dat kan online, via e-mail of telefoon. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Documenten

Voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met de polis uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel en niet verzekerd is. Op uw polis staan de voorwaarden die voor u gelden vermeld. Bij het afsluiten van een verzekering krijgt u de polis van ons. Bekijk hier de voorwaarden.