Sta- en toercaravanverzekering

Puur genieten van vrijheid en ontspanning in jouw thuis van huis

Sta- en toercaravanverzekering

De sta- en toercaravanverzekering van dsm-firmenich biedt dekking tegen de gevolgen van onder andere verkeers- en stallingschade, hagel- en stormschade, schade door brand, vandalisme en diefstal. Het is ook mogelijk de luifel en uw inventaris mee te verzekeren.

Is de sta- of toercaravan gekoppeld aan de auto en veroorzaakt u schade aan anderen in het verkeer? Dan bent u verzekerd via de WA-verzekering van uw auto. Met de sta- of toercaravanverzekering verzekert u schade aan uw eigen caravan. Uw sta- of toercaravan is het hele jaar door verzekerd in Nederland en in het buitenland.

Sta- en toercaravanverzekering aanvragen 

Heeft u een nieuwe sta- en toercaravanverzekering nodig? Bekijk uw premie en start hier uw nieuwe aanvraag.  Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag.

Een wijziging doorgeven 

Meteen een wijziging op een bestaande / lopende verzekering doorgeven? U kunt bij ons veel zaken online doorgeven. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Een schade melden 

Heeft u schade? Meld het meteen! Dat kan online, via e-mail of telefoon. Toch nog vragen? U kunt altijd met ons bellen of emailen. Wij helpen u graag!

Documenten

Voorwaarden

De voorwaarden vormen samen met de polis uw verzekeringscontract. In de voorwaarden staat precies wat wel en niet verzekerd is. Op uw polis staan de voorwaarden die voor u gelden vermeld. Bij het afsluiten van een verzekering krijgt u de polis van ons. Bekijk hier de voorwaarden.