Onderwijs & Werken

DSM zet zich op vele manieren in om de belangstelling voor techniek onder leerlingen en studenten aan te wakkeren. We helpen je bij het maken van weloverwogen keuzes. Onze keuze is wetenschap, kennis en techniek inzetten voor een betere wereld. Dat zou ook jouw keuze kunnen zijn. Ben jij net zo gek op techniek als wij? Onze duurzaamheidsmissie spreekt je aan? DSM biedt je volop mogelijkheden om deze fascinerende wereld verder te ontdekken en te ervaren. 

Wat doet DSM in onderwijs?

Jij bent mogelijk geïnteresseerd in techniek en wetenschap. Dat is goed nieuws, want in Nederland hebben we nog altijd een tekort aan jong bètatalent. En dat terwijl je in de techniek maatschappelijk een waardevol verschil kunt maken én een goede boterham verdient. Daarom spant DSM  zich op vele manieren in om de belangstelling voor techniek onder leerlingen en studenten aan te wakkeren. We helpen je bij het maken van weloverwogen keuzes. Lees meer over hoe we dit doen.

Werken bij DSM

Jij zoekt een inspirerende plek om te werken. Een uitdagende baan, de ruimte om echt iets te kunnen ondernemen. Jij zoekt een bedrijf waar je je kunt ontwikkelen en invloed hebt op je carrière. In techniek, in onderzoek en ontwikkeling.

Benieuwd naar wat DSM jou te bieden heeft?

Lees meer

  • Over ons

    Over ons

    Nederland is DSM’s bakermat, waar de onderneming in 1902 werd opgericht.

  • Location Finder

    Location Finder

    In Nederland zijn wij op verschillende locaties actief. Bekijk alle locaties van DSM.