Ontdek hoe we bijdragen aan een beter leven

Ga je steeds vaker met de fiets in plaats van met de auto? Eet je vegetarisch of flexitarisch? Carpool je of ga je op vakantie met de trein? Lekker bezig! Want we mogen dan wel in een klein land wonen, iedere bijdrage aan een betere wereld telt. Ook bij DSM dragen we ons steentje bij. We laten je graag zien hoe we dat doen!

Goed bezig met je weerstand

Na 70 jaar onderzoek te hebben gedaan naar vitamines en mineralen, weten we bij DSM nu als geen ander op welke manier voedingstoffen je helpen gezond te blijven.

Zorgeloos Zonnen

Je huid beschermen tegen de zon is altijd belangrijk, ook op koelere of bewolkte dagen. Met goede zonbescherming voorkom je een verbrande huid en verminder je de kans op huidkanker aanzienlijk.

Lees meer

  • Hoe we helpen in de strijd tegen COVID-19

    Initiatieven variƫren van het inzetten van onze eigen expertise en kennis in onderzoek en ontwikkeling, productie en technologie tot het samenbrengen van leveranciers en bedrijven uit het DSM-netwerk.

  • Onderwijs & Werken

    DSM stimuleert de belangstelling voor technologie bij leerlingen en studenten en biedt uitdagende banen in technologie, onderzoek en ontwikkeling.

  • Location Finder

    In Nederland zijn wij op verschillende locaties actief. Bekijk alle locaties van DSM.

Deze site gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Lees meer