Ontdek hoe we bijdragen aan een beter leven

Ga je steeds vaker met de fiets in plaats van met de auto? Eet je vegetarisch of flexitarisch? Carpool je of ga je op vakantie met de trein? Lekker bezig! Want we mogen dan wel in een klein land wonen, iedere bijdrage aan een betere wereld telt. Ook bij DSM dragen we ons steentje bij. We laten je graag zien hoe we dat doen!

Het nieuwe, duurzame hoofdkantoor van DSM in Maastricht

Goed beschermd voor jouw gezondheid

Elke dag zijn er mensen aan het werk voor onze gezondheid. Daarom is het belangrijk dat we hen goed beschermen tegen bacteriële en virale infecties. Bij DSM ontwikkelen we innovatieve materialen die daarvoor zorgen. Neem bijvoorbeeld de FFP2-kwaliteit gezichtsmaskers, helemaal in Nederland gemaakt! Ook produceren we in Nederland materiaal voor medische jassen die artsen en verpleegkundigen beter beschermen tegen infecties en tegelijkertijd comfortabel zitten.

Heerlijke kazen uit Holland

Nederland staat wereldwijd bekend als een echt kaasland. En daar zijn we trots op! Per jaar produceren we zo’n 650 miljoen kilo kaas. Daarvan wordt tweederde geëxporteerd en de rest eten we in Nederland. Met de ingrediënten van DSM maken kaasproducenten over de hele wereld de beste en lekkerste kazen voor iedereen.

De kracht van gezonde en duurzame eiwitten

Eiwitten zijn onmisbaar voor een gezond en sterk lichaam.  Het is belangrijk om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen. Maar om in de toekomst iedereen van deze gezonde eiwitten te voorzien, moeten we deze leveren op een manier die ook gezond is voor de planeet.

Minder suiker en zout, net zo lekker!

Een goed bord pasta, smeuïg toetje, of een stukje van oma's appeltaart - heerlijk, toch? Maar daar zit best veel suiker en zout in, en dat zie je terug in de cijfers. 

Goed bezig met je weerstand

Na 70 jaar onderzoek te hebben gedaan naar vitamines en mineralen, weten we bij DSM nu als geen ander op welke manier voedingstoffen je helpen gezond te blijven.

Zorgeloos Zonnen

Je huid beschermen tegen de zon is altijd belangrijk, ook op koelere of bewolkte dagen. Met goede zonbescherming voorkom je een verbrande huid en verminder je de kans op huidkanker aanzienlijk.

Lees meer

 • Werken bij dsm-firmenich

  Werken bij dsm-firmenich

  dsm-firmenich stimuleert de belangstelling voor technologie bij leerlingen en studenten en biedt uitdagende banen in technologie, onderzoek en ontwikkeling.

 • Location Finder

  Location Finder

  In Nederland zijn wij op verschillende locaties actief. Bekijk alle locaties van dsm-firmenich in Nederland.

 • Nieuws Center

  Nieuws Center

  Het laatste nieuws, inzichten & persberichten van DSM Nederland.