Zorgeloos Zonnen

Zorgeloos zonnen

Je huid beschermen tegen de zon is altijd belangrijk, ook op koelere of bewolkte dagen. Met goede zonbescherming voorkom je een verbrande huid en verminder je de kans op huidkanker aanzienlijk. En dat wil je! Bij DSM werken we samen met zonnebrandfabrikanten over de hele wereld aan producten die de huid beschermen tegen schade door zonlicht. Onze UV-filters en zonnebrandformuleringen spelen daarin de hoofdrol.

Zonnebrandcrème, is dat dat plakkerige goedje dat witte strepen achterlaat? Niet als het aan ons ligt! We hebben bij DSM al zo’n 40 jaar ervaring met het maken van UV-filters, die we leveren onder de naam PARSOL®. Daarmee hebben we het breedste assortiment aan UV filters ter wereld. In al die jaren hebben we ook het recept voor de meest effectieve zonbeschermingsproducten geperfectioneerd.

Daarom zijn onze UV-filters en zonnebrandformuleringen geschikt voor allerlei soorten producten. Natuurlijk voor zonnebrandcrème, -lotion, en-spray, maar ook voor lippenstift, dagcrème en aftershavegel. Afhankelijk van de formulering, kan het zonnebrandproduct extra hydrateren, waterproof zijn, geen witte strepen achterlaten, niet plakken en snel intrekken. 

En het mooie is: je vindt onze UV-filters en zonnebrandformuleringen over de hele wereld terug in de producten van de grootste zonnebrandmerken. Maar natuurlijk ook gewoon hier in Nederland! 

Lees meer

  • Goed bezig met je weerstand

    Goed bezig met je weerstand

    Bij DSM onderzoeken we niet alleen al decennialang vitamines en voedingsstoffen, we produceren ze ook. Goede kans dus dat de extra vitamines of mineralen die jij voor je weerstand neemt, van ons afkomstig zijn!

  • Ontdek onze verhalen

    Ontdek onze verhalen

    We mogen dan wel in een klein land wonen, iedere bijdrage aan een betere wereld telt. Ook bij DSM dragen we ons steentje bij en we laten je graag zien hoe we dat doen!