DSM Nederland B.V.

Koninklijke DSM N.V. is een wereldwijd, ‘purpose-led’ bedrijf dat vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en duurzaam leven. Duurzaamheid is voor ons een verantwoordelijkheid, kernwaarde en centrale businessdriver. Met onze diepgaande kennis en brede expertise scheppen wij welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang en creëren we waarde voor al onze belanghebbenden, klanten, medewerkers, aandeelhouders en de samenleving in haar geheel.

In Nederland is DSM actief met hoogwaardige productielocaties, ondersteunende diensten en unieke competenties en faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling. In moderne laboratoria werken onze wetenschappers aan maatschappelijke oplossingen in voeding en materialen die over de hele wereld hun weg vinden. DSM werd in 1902 opgericht is genoteerd op Euronext Amsterdam.

Het financieel goed doen, en goed doen voor de wereld

DSM is een groeiend en ambitieus bedrijf dat haar toekomstige succes nastreeft door middel van grotere organische groei van bedrijfsactiviteiten die zowel financieel als maatschappelijk zinvol zijn.

We willen dit bereiken door middel van het ontwikkelen van baanbrekende en op wetenschap gebaseerde producten en oplossingen op drie bepalende maatschappelijke gebieden; Voeding & Gezondheid, Klimaat & Energie en Grondstoffen & Circulariteit:

Het laatste nieuws

Lees meer

  • Over ons

    Nederland is DSM’s bakermat, waar de onderneming in 1902 werd opgericht.

  • DSM Art Collection

    De DSM Art Collection is een van de oudste bedrijfscollecties in Nederland en bestaat zowel uit historische als uit hedendaagse kunstwerken.

Deze site gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Lees meer